BOSB BİLİM TEKNİK KOLEJİ PROJE YARIŞMASINDAYDIK

BOSB BİLİM TEKNİK KOLEJİ PROJE YARIŞMASINDAYDIK

Okulumuz Öğrencileri BOSB Bilim Teknik Kolejinin düzenlemiş olduğu proje yarışmasında okulumuz 6 proje ile katılmıştır

Okulumuz İnşaat Teknolojileri ve Elektrik Elektronik Teknolojileri Bölümü öğrencileri Batman OSB Bilim Teknik Koleji 4. Proje Yarışmasına katılmıştır. İnşaat Teknolojileri Bölümü ve Elektrik Elektronik Teknolojileri Bölümü 9/D, 9/E, 10/A, 10/B, 11/D Sınıfından Yusuf Cengiz, Eyüp Akgül, Bahoz Devran Beyaz, Ejder Koç, Hamdiye Aydın, Nursin Varcin, Ömer Güler, Meryem Gezen, Senem Yılmaz, Muhammed Yunus Boncuk, Mustafa Kaya katıldıkları 6 Proje ile çeşitli alanlarda projelerini jurilere başarılı ile sergilediler.

Proje Yarışmasının amacı;

Tecrübeli ve profesyonel yöneticiler tarafından yönetilen, öğretmen ve öğrenci alımlarının belirlenen kriterler doğrultusunda yapıldığı, yenilikçi gelişmeye açık, bireyler yetiştirmek, sürekli gelişim arayışı içerisinde, bilimsel ve teknolojik yenilikler doğrultusunda zenginleştirdiği birikim ve deneyimini eğitim ve öğretime yansıtarak, güçlü aydın bireyler yetiştirmektir.

Insaat Teknolojileri Ogretmeni Sevgi Bayram ve Kimya Öğretmeni Burcu Aslan'a katkıları ve bu süreçte emek ve desteğini esirgemeyen öğrencilerimizin yanlarında olan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

07.05.2023 401