E-TWINNING ÇALIŞMALARINA HER ALANDA DEVAM EDİYORUZ

Okulumuz İnşaat Teknolojileri Öğretmeni Sevgi Bayram ve Kimya Öğretmeni Burcu Aslan, İnşaat Teknolojileri, Elektrik Elektronik Teknolojileri ve Güzellik Hizmetleri Bölümü 9.10.11. ve 12. Sınıf öğrencilerinin katıldığı Avrupa Okullar Topluluğu eTwinning platformunda RECYCLING ART (GERİ DÖNÜŞÜM SANATI) isimli proje ile çalışmalara başlamıştır.

Bu projeyle geri dönüştürülebilir ürünlerin sanatta kullanılmasıyla farkındalık yaratılması amaçlanıyor.  Her ay bir etkinlik planlanıyor.  Öğrenciler ilk geri dönüştürülebilir ürünler hakkında bilgilendirilecek ve ilerleyen aylarda belirlenen temalarda bu ürünlerle çalışacaklar.  Projemiz üç ay sürecektir.

Proje Ortakları

Gonen Ömer Seyfettin Fen Lisesi

Georgia LEPL tbilisi public school N45

tbilisi

Batman Cumhuriyet Vocational and Techical High School

Romania Liceul Tehnologic Decebal Dobeta Turnu Severin

Spain IES Schamann

Las Palmas de Gran Canaria

Lithuania Panevėžio Mykolo Karkos pagrindinė mokykla

Panevėžys

Azerbaijan Baki 156 nömrəli tam orta məktəb

Baki

Projede yer alan öğretmenlerimize ve çalışmalarda katkıları bulunan öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunarız.

11.12.2023 59

11-12-2023