ETWİNNİNG EĞİTİMLERİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZE İNTERNET GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ VERİLDİ

eTwinning Eğitimleri kapsamında, Güvenli Internet konusunda  öğrencilerimize Internet Güvenliği Eğitimi verildi

Okulumuz Inşaat Teknolojileri Öğretmeni Sevgi Bayram tarafından Sanal Aktiviteler Ortaklık Projesi kapsamında, almış olduğu kurs sonrası okulumuz öğrencilerine 7 Şubat Internet Güvenliği Haftası kapsamında eğitim verdi. Yaşanan deprem nedeniyle online olarak yapılan eğitim, okulda yüzyüze daha fazla öğrenciyle gerceklestirildi. Eğitim sonunda öğrenciler atölye çalışması, aynı zamanda Yayın ve Iletişim Kulubü faaliyeti olarak okulumuz adına öğrencilere ve velilere dağıtılmak üzere yönelik broşür hazırladılar. Daha sonra okul panosunda Bilinçli Internet Kullanımı konusunda afiş çalışması yaptılar. Eğitime katılan öğrenci ve öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz.

21.06.2023 146

21-06-202321-06-202321-06-202321-06-2023