MESLEK LİSESİ ÖĞRENCİLERİ HAYATA DOKUNUYOR

"Meslek Liseli Ögrencileri Hayata Dokunuyor" projesi kapsamında öğrencilerimiz sosyal etkinlik çalışmaları yaptılar

Okulumuz Inşaat Teknolojileri, Elektrik Elektronik Teknolojisi ve Harita Tapu Kadastro ve Güzellik Hizmetleri Bölümü öğretmenlerinin katılımlarıyla ve kıymetli öğrencilerimizin işbirliğiyle alan ve dallarla örtüşen konularda,öncelikle okullarının bulunduğu mahallede, daha sonra ilçede ve ilde tespit ettikleri ihtiyaç sahibi kişilere ve ailelere maddi-manevi yardım ve destekte bulunmak amacıyla yaptıkları çalışmaları sosyal, sanatsal ve kültürel anlamda gerçek hayata taşıdılar.  Çevreyi korumak ve güzelleştirme anlamında sosyal etkinliklere katıldılar.

Bu bağlamda; öğrencilerimizin sahip oldukları millî, manevi, ahlaki, insani ve kültürel değerleri geliştirmeleri,ihtiyaç sahiplerine yardım etme, yardımlaşma, kardeşlik, merhamet, vicdan, birlik ve beraberlik duygularını güçlendirmeleri, hoşgörülü, saygı ve sevgi dolu, meslek ve sanata duyarlı, başarılı bireyler olarak yetişmeleri, okula aidiyet duygularını geliştirmeleri, akademik ve sosyal başarılarını artırmaları hedeflenerek, ihtiyaç sahibi ailelere ulaştılar.

Mesleki Eğitimde sürdürülebilirlik ve yaşam temelli ve takım çalışması olarak gönüllülük faaliyetlerine katılan ve süreci en başından beri hiçbir aksaklık olmadan yürüten ögretmenlerimize ve okul idaremize teşekkür ederiz.

03.07.2023 220

03-07-202303-07-202303-07-2023