OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ PROJE YARIŞMALARINDAKİ BAŞARILARINI VE FİNAL DENEYİMLERİNİ PAYLAŞTI

Okulumuz İnşaat Teknolojileri Öğretmeni Sevgi Bayram, 11/D ve 12/C İnşaat Teknolojileri ve Elektrik Elektronik Teknojileri öğrencileri Meryem Gezen ve Muhammed Nuri Sincar, önceki yıllarda katıldıkları Teknofest Yarışma Finalindeki deneyimlerini aktarmak için diğer liselerden öğrenci ve öğrencilerle biraraya geldi.

Batman Sason ilçesine bağlı çeşitli liselerden eğitim öğretimlerine devam eden öğrencilerden oluşan gruba, okulumuz öğrencileri her yıl yaşadığı final deneyimlerini, proje hazırlama süreçlerini anlatarak, okullarası bilgi alışverişinde bulundu. Özellikle Batman ilinde Meslek Liseleri arasında Teknofest gibi Teknoloji Yarışmalarında finallerde yarışarak adını duyuran okulumuz, çevre okullardan öğrenci, öğretmen ve idarecileri okulunda ağırlayarak proje deneyimlerini aktardı.

Tübitak ve Teknofest gibi yarışmalara hazırlanma konusunda önemli noktaların anlatıldığı toplantıda, öğrenciler ve öğretmenler birbirleri ile bilgi alışverişi yaparak ilerleyen toplantıda yarışmalara katılma konusunda motivasyon kazandılar. Bu etkinlikte emeği geçen, okulumuzu bu anlamda temsil eden öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederiz.

03.11.2022 332

03-11-202203-11-202203-11-202203-11-202203-11-202203-11-2022