Okulumuz Öğretmenleri TÜBİTAK Eğitimine Katıldılar

Okulumuz proje yürütücüsü, felsefe öğretmeni Murat Kaya, proje danışmanları Kimya Öğretmeni Burcu Aslan, Elektrik Elektronik Öğretmeni Murat Dişikırık ve İnşaat Teknolojileri Öğretmeni Sevgi Bayram, TÜBİTAK tarafından desteklenen, Van Bölge Koordinatörlüğü öncülüğünde planlanan 2237 Bilimsel Eğitim Etkinlikleri Desteği Programı kapsamında, Batman Il Mem ARGE birimi proje ekibi yürütücülüğünde Batman Bilim ve Sanat Merkezinde 9-10 Kasım 2023 tarihleri arasında 09.00-17.00 saatlerinde öğretmenlere yönelik verilen proje yazma eğitimine katılım sağladı. Tubitak projeleri yazma, bilimsel çalışma ve konuları hakkında iki günlük atölye faaliyetlerinde okulumuzda öğrencilere verilecek olan bilgilendirme seminerleri yapacaklardır. Bilime ve teknolojiye önem veren öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

10.11.2023 239

10-11-202310-11-2023