OKULUMUZUN BAŞARI BELGESELİ ULUSAL KANALDA YAYINLANDI

Okulumuz İnşaat Teknolojileri ve Elektrik Elektronik Teknolojileri öğrencileri ve mezunları, Takım kaptanları Serhat Aslan, Hamza Dayan, Yunus Yalçın ve takim üyeleri Meryem Gezen, Ismail Can ve Eyup Akgül çekimlerde bir takim ruhunu multidisipliner çalışmalarla kazandıkları motivasyonu gösterdiler. Ayni zamanda Harita Tapu Kadastro Bölümü öğretmen ve öğrencilerinin çekimlere drone ile destek vermesiyle geçmiş yıllarda Tubitak, Teknofest ve Çeşitli Proje yarışmalarında finallerde sundukları projelerini TRT Kurdi Ercan Bengi Yapimciliginda yayınlanan olan "Genç Yetenekler" belgeselinde sundular.  Özellikle her sene finale katıldıkları Teknofest projeleri Çevre ve Enerji Teknolojileri, Tarim Teknolojileri, Engelsiz Yaşam Teknolojileri ve İnsanlık Yararına Teknolojileri yarışmasındaki başarılarını anlattılar. Daha sonra okuldaki meslek atölyelerinde ve kültür derslerinde görüntüler alındı. Milli Teknoloji hamlesi yolunda elindeki tüm imkanları başarıyla dönüştüren öğrencilerimizin cekiminden sonra Okul Müdürümüz Halef Akgul ve Proje Danışmanı Insaat Teknolojileri Öğretmeni Sevgi Bayram geleceğin eğitim çalışmaları anlattı. Çekimlere Harita Tapu Kadastro Bölüm Öğretmeni Yakup Araç Dron ile Arazi cekimlerinde destek verdi. Batman'ın doğal ve tarihi güzelliklerini yansıtmak amacıyla Hasankeyf'te çekimlere devam etti. Toplam 3 bölümde yayınlanacak belgeselde ilk bölümünde okulumuza yer verildi. Yayınlanan ilk bölümü buradan izleyebilirsiniz.

Programın linki: https://youtu.be/h5rcCJNpQN8?si=5udZvXkhAkjHlzrg

18.12.2023 83